Team Building

Team Building Esportiu d’Alta QualitatCORPORATE COMPETITION Oferim packs especials per poder competir als diferents esdeveniments del circuit anual. Des de curses de BTT, marxes cicloturistes, trail runnning… Si el vostre objectiu és participar com a corporate team, Sport Events 360º us ofereix el servei integral d’atenció a la vostra empresa: gestió de les inscripcions i l’allotjament (si cal), marxandatge per a tot l’equip i dia de l’esdeveniment.SPORTEVENTS360° – Team BuildingCORPORATE STAGE Organitzem estades personalitzades per a la teva empresa, desenvolupant activitats esportives a mida del gust de tots vosaltres, sempre assessorats i coordinats pels nostres professionals. Volem que aquest stage esdevingui una gran activitat corporativa i una experiència de Team Building excel·lent i satisfactòria.CORPORATE EVENTS Durant els últims anys hem analitzat la societat on vivim, i hem arribat a la conclusió de l’alta importància de la pràctica d’activitat física i esportiva per a la nostra salut. Hem vist com moltes empreses s’han anat apropant i recolzant en la realització d’activitats relacionades amb aquesta pràctica esportiva.

Són moltes les empreses que volen entrar dins del sector i apropar la seva marca al públic. És per això que, des de Sport Events 360º desenvolupem les estratègies perquè la vostra empresa pugui formar-ne part, trobant l’impacte i el retorn esperat.

Des de la nostra secció de consultoria us ajudarem a la organització del vostre propi esdeveniment esportiu, sense la necessitat de dependre de tercers, controlant des de Sport Events 360º la gestió i execució integral del projecte.

Solucions 360º a projectes 360º.

TEAM BUILDING